rus
Амстердам
12:37
Vork voor het afdrukken van honingraatbijen
Vork voor het afdrukken van honingraatbijen - фото 1 Vork voor het afdrukken van honingraatbijen - фото 2 Vork voor het afdrukken van honingraatbijen - фото 3 Vork voor het afdrukken van honingraatbijen - фото 4
Добавлено: 30 апреля 2019, 10:45

Vork voor het afdrukken van honingraatbijen

9.99 /штука
Максимов Максим
региональный представитель
,  Днепр, UA
на Флагма с 28 декабря 2018

Описание

Vork voor het afdrukken van bijenranden (cultivator voor het strippen van de honingraat) is ontworpen voor het afdrukken van honingraathoning frames. De cultivatorvork is zeer gemakkelijk te gebruiken. Het ontwerp is zeer sterk en tot in het kleinste detail doordacht. Een smalle rij naalden dient bijvoorbeeld om te werken op moeilijk bereikbare plaatsen op het frame, waar de cellen een oneffen oppervlak hebben. Houd de plug vast bij het handvat, beweeg jezelf soepel over het frame en verwijder de rol. Met dit ontwerp kunt u het frame snel en nauwkeurig afdrukken.
Deze plug steekt gunstig af bij meer betaalbare en Chinese tegenhangers gebruikte materialen. Vorkmateriaal is bijvoorbeeld Belgisch, medisch, hoogwaardig roestvrij staal 1 mm (food grade) en het handvat is gemaakt van hout. Alle materialen zijn milieuvriendelijk!

Номер объявления: 1761640   |  просмотров: 16
,  Днепр, UA
на Флагма с 28 декабря 2018
Свяжитесь с компанией
Максимов Максим
региональный представитель
По телефонам
Скажите, что нашли объявление на Флагма
Написать сообщение
Выбрать раздел
×
Вход в личный кабинет