eng
Amsterdam
12:18
Vork voor het afdrukken van honingraatbijen
Vork voor het afdrukken van honingraatbijen - photo 1 Vork voor het afdrukken van honingraatbijen - photo 2 Vork voor het afdrukken van honingraatbijen - photo 3 Vork voor het afdrukken van honingraatbijen - photo 4
Posted: 30 April 2019, 10:45

Vork voor het afdrukken van honingraatbijen

9.99 /piece
Максимов Максим
региональный представитель
,  Dnipro, UA
Flagma member since 28 December 2018

Description

Vork voor het afdrukken van bijenranden (cultivator voor het strippen van de honingraat) is ontworpen voor het afdrukken van honingraathoning frames. De cultivatorvork is zeer gemakkelijk te gebruiken. Het ontwerp is zeer sterk en tot in het kleinste detail doordacht. Een smalle rij naalden dient bijvoorbeeld om te werken op moeilijk bereikbare plaatsen op het frame, waar de cellen een oneffen oppervlak hebben. Houd de plug vast bij het handvat, beweeg jezelf soepel over het frame en verwijder de rol. Met dit ontwerp kunt u het frame snel en nauwkeurig afdrukken.
Deze plug steekt gunstig af bij meer betaalbare en Chinese tegenhangers gebruikte materialen. Vorkmateriaal is bijvoorbeeld Belgisch, medisch, hoogwaardig roestvrij staal 1 mm (food grade) en het handvat is gemaakt van hout. Alle materialen zijn milieuvriendelijk!

Ad number: 1761640   |  views: 15
,  Dnipro, UA
Flagma member since 28 December 2018
Still looking for:
Contact the company
Максимов Максим
региональный представитель
By phone
Say, that you found an ad on Flagma
Write a message
Select category
×
Login to your account